Laptop

De leerlingen van de derde graad finaliteit doorstroom en de derde graad dubbele finaliteit hebben op woensdagvoormiddag online les. Zij krijgen gratis een laptop van de school ter beschikking gedurende het volledige schooljaar.

Leerlingen van de eerste en tweede graad kunnen, indien ze thuis niet over online devices beschikken, een laptop huren op school voor 20 euro/maand. Voor de laptop dient bovendien een waarborg te worden betaald van 200 euro. Hiervoor dienen ze contact op te nemen met meneer Pieter Vrijdag via Smartschool of via pieter.vrijdag@annefrank-atheneum.be.

Ouders en leerlingen dienen bij het gebruik van een laptop van de school een contract te ondertekenen. Ze zijn verantwoordelijk voor een correct gebruik van de schoollaptop en dienen in geval van het aanbrengen van schade herstellingskosten te betalen. Laptops dienen tijdens de schoolvakanties te worden afgegeven ter controle.

De online lessen voor de zesdejaars starten op woensdag 18/9/2024. De online lessen voor de vijfdejaars starten op woensdag 2/10/2024. Wie online afwezig is zonder geldig afwezigheidsattest, dient de week nadien de online les op school te volgen.