Studie

Leerlingen kunnen op school blijven om hun taken te maken en hun lessen te leren. Er is avondstudie op maandag, dinsdag en donderdag van 15.30 uur tot 17 uur en op woensdag van 13 uur tot 16 uur (namiddagstudie).  Leerlingen die willen gebruik maken van de avondstudie dienen hiervoor vooraf in te schrijven. Je kan een inschrijvingsformulier bekomen op het leerlingensecretariaat.

Ook tijdens de examens kunnen de leerlingen op school blijven om te studeren. Er is examenstudie op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van na het beëindigen van je examen tot 17 uur. Er is ook vanaf het weekend voorafgaand aan de examens examenstudie op zaterdag en zondag van 9 uur tot 17 uur. Leerlingen die willen gebruik maken van de examenstudie dienen hiervoor vooraf in te schrijven. Je kan een inschrijvingsformulier bekomen op het leerlingensecretariaat.

Wil je meer informatie over de avondstudie of de examenstudie? Neem dan contact op met meneer Joni De Pelsmaeker via joni.de.pelsmaeker@annefrank-atheneum.be.