Nieuwsbrief mei – juni 2024

08 jul

Beste collega

Beste sympathisant

Het schooljaar is ten einde. We blikken via deze nieuwsbrief graag terug op een aantal mooie momenten van de afgelopen twee maanden. Belangrijkste nieuwsfeit was ongetwijfeld onze naamsverandering. Vanaf 1 september 2024 varen we onder de vlag van ‘GO! atheneum Anne Frank’. We sloten de maand juni af met de proclamatie van onze laatstejaars en de uitreiking van de Anne Frankprijs aan Anton Van Nuffel. Op 24 mei organiseerden we een barbecue voor onze gepensioneerde personeelsleden. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwsbrief.

  • Op woensdag 9 mei 2024 zakten de 10 genomineerden voor de Anne Frankprijs af naar het Anne Frank Huis in Amsterdam. Alle deelnemers waren het erover eens. “Het was een onvergetelijke dag!” Meer nieuws via deze link.
  • We kregen de afgelopen weken alweer heel wat bezoeken van basisscholen in de omgeving. Op 12 mei was GO! basisschool De Wereldboom uit Denderleeuw aan de beurt.
  • Op 13 mei 2024 werd Jasper, het zoontje van mevrouw Vandevelde-Lenssens, geboren. Deze flinke jongen kwam ter wereld op moederdag.
  • De jaarlijkse feestenmarkt had plaats op vrijdag 19 mei 2024. Onder een stralende zon konden de leerlingen en leerkrachten er genieten van traditionele gerechtjes uit verschillende culturen.
  • De week nadien zagen we onze gepensioneerde collega’s terug tijdens een luxe-barbecue. Als het van de deelnemers afhangt, wordt dit een jaarlijkse traditie. Volgend schooljaar staat vrijdag 25 april 2025 gepland voor ons jaarlijkse etentje.
  • Vanaf zaterdag 9 juni t.e.m. donderdag 20 juni 2024 organiseerden we weer onze examenstudie. Ze werd net als vorig schooljaar druk bijgewoond.
  • Op woensdag 12 juni 2024 (de 95ste verjaardag van Anne Frank) maakten we aan onze ouders en leerlingen bekend dat we vanaf volgend schooljaar luisteren naar de naam ‘GO! atheneum Anne Frank‘. Enkele dagen later stonden de kranten er vol van.
  • Na de examens keken onze laatstejaars uit naar de proclamatie. Tijdens die proclamatie werd voor de tweede keer de Anne Frankprijs uitgreikt. Deze keer was Anton Van Nuffel de laureaat.
  • Begin juli werd er hard gewerkt aan ons nieuwe logo. Wat vind je ervan?

Wil je alle berichten van de afgelopen maanden eens rustig doornemen, klik dan op deze link.

Eind augustus is er geen nieuwsbrief. Er is opnieuw een nieuwsbrief eind oktober 2024. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat dit dan a.u.b. weten via dorien.breynaert@kadenderleeuw.be.

Dank voor je interesse in onze school. Dank om berichten van onze school te delen op je sociale media.

Vriendelijke groeten

Peter Van Hove

Directeur

 

  •