Verplichte startproeven voor onze sportrichtingen

27 jul

Leerlingen die vanaf volgend schooljaar inschrijven in een van onze sportrichtingen, worden op vrijdag 30/8/2024 om 9 uur in sportieve kledij verwacht voor oriënterende startproeven. We zullen je algemene fysieke conditie testen en peilen naar je motivatie om te starten in een sportrichting. Speciale voorbereiding is niet nodig maar het is slim om je uithouding (bijvoorbeeld tijdens het joggen) wat in te oefenen.

Deze proeven zorgen er niet voor dat je inschrijving vervalt. We willen wel eerlijk inschatten of een sportrichting iets voor jou is en voor welke disciplines je extra zal moeten oefenen.

Vanaf 1/9/2024 bieden we sportrichtingen aan in dubbele finaliteit (3e t.e.m. 6e jaar) en in finaliteit arbeidsmarkt (3e en wellicht ook 4e jaar). Een definitieve beslissing over het inrichten van een 4e jaar ‘Beweging en Sport’ nemen we op maandag 19/8/2024. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor het vierde jaar. Wie wil inschrijven in onze school moet eerst aanmelden via dit formulier.

Voor meer informatie kan je vanaf maandag 19/8/2024 contact opnemen met het secretariaat via het nummer 053 64 59 50.

 

  •