Sponsoring voor standbeeld Anne Frank

28 sep

FOTO: De Nederlandse kunstenaar Wil Van der Laan aan het werk in zijn atelier aan een ander beeld. We willen immers nog niets prijsgeven van het beeld dat hij voor ons aan het maken is.

Geachte sympathisant van het Anne Frank Atheneum,

Met trots informeren wij u over een bijzonder initiatief van onze school, het Anne Frank Atheneum. In het kader van het blijvend uitdragen van de waarden die Anne Frank vertegenwoordigde—respect, gelijkwaardigheid en maatschappelijke betrokkenheid—hebben wij het voornemen om een bronzen standbeeld van Anne Frank te realiseren en dit een prominente plaats te geven op ons schooldomein.

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Wil van der Laan, bekend om zijn indrukwekkende bronzen sculpturen, het kunstwerk zal creëren. Van der Laan is voor ons geen onbekende: hij ontwierp ook de bronzen penning die jaarlijks wordt uitgereikt als onderdeel van de Anne Frank Prijs. Zijn vakmanschap en oog voor detail maken hem de perfecte kunstenaar om deze betekenisvolle opdracht te vervullen.

Om dit project te verwezenlijken, vragen wij uw steun. Met uw bijdrage levert u een directe bijdrage aan de totstandkoming van het standbeeld en draagt u bij aan de blijvende herinnering aan Anne Frank binnen onze schoolgemeenschap. Bij een bijdrage van 50 euro of meer als particulier ontvangt u een officieel attest van uw betrokkenheid. Bedrijven en organisaties ontvangen dit attest bij een bijdrage van 100 euro of meer. Uiteraard worden alle sponsors uitgenodigd als eregast bij de onthulling van het standbeeld en zullen zij vereeuwigd worden met een naamsvermelding op onze school.

Wij hopen dat u, net als wij, het belang van dit project onderschrijft en ons wilt helpen om het standbeeld van Anne Frank te realiseren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de boodschap van Anne Frank levend blijft en doorgegeven wordt aan toekomstige generaties.

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden en eventuele samenwerkingsopties kunt u contact opnemen met Dorien Breynaert via telefoonnummer 053 64 59 50 of per e-mail via dorien.breynaert@annefrank-atheneum.be.

Wij danken u bij voorbaat voor uw overweging en hopen op uw steun voor dit bijzondere project.

Met vriendelijke groet,
Peter Van Hove
Directeur

  •