Nieuwe huisstijl van het GO! in onze school

21 sep

We zijn een school van het GO! en daar zijn we fier op. Vanaf volgende week duiken elementen van de nieuwe GO! huisstijl op in onze school. Twee van de drie GO!-kleuren hebben we overigens overgenomen in ons logo, m.n. purper en turkoois. Wij bereiken meer. Dat is het GO!-effect!

De slogan “Wij bereiken meer” van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap verwijst naar de ambitie om leerlingen, leerkrachten en scholen te ondersteunen in hun ontwikkeling en prestaties. Het benadrukt dat het GO! onderwijs niet alleen focust op academische resultaten, maar ook op de bredere ontwikkeling van elk individu, inclusief sociale, culturele en emotionele aspecten. De slogan wil aangeven dat het GO! onderwijs verder gaat dan het gewone curriculum en inzet op het volledige potentieel van leerlingen en hen voorbereiding op een inclusieve, diverse en democratische samenleving.

Kortom, het betekent dat het GO! onderwijs streeft naar meer: meer kansen, meer inclusie, meer groei, en een brede ontwikkeling voor iedereen binnen het onderwijsnet.

  •